Ana Sayfa ÇATALCA, GENEL 22 Nisan 2019

Çatalca Meclisinde MHP’li Üyelerden Tepki

Çatalca Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı söz alan MHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi Mahmut Acar, “Sayın Başkanım Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyeleri olarak bundan sonra ayrı sırada oturmak istiyoruz ve vereceğimiz dilekçe ile bir grup odası talep ediyoruz” dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner gündeme geçmeden önce bir konuşma yaptı. Üner konuşmasında, “Bugün Berat Kandili. Müslüman âlemimizin Berat Kandili mübarek olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da Allah nasip ederse hep beraber coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız”

Başkan Mesut Üner sözlerine mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek devam etti. Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Mazbatasını alan İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 5 yıl boyunca yapacağı görevlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Bizlerde Çatalca Meclisi olarak yapılacak bütün çalışmalarda onunla beraber, Çatalca halkı yararına ne gerekiyorsa, hep birlikte ilk günden itibaren söylediğimiz gibi mücadele edeceğiz. Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız. Çünkü bu hizmetler Çatalca halkına kalacak hizmetlerdir. Bugüne kadar yapılan bütün hizmetler Çatalca içindi, kimse hizmetleri alıp bir yerlere gitmedi. İnşallah bundan sonrada bu şekilde olacaktır” ifadelerine yer verdi. Daha sonra gündemin tek maddesi olan “2018 yılı Çatalca Belediyesi Faaliyet Raporu” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Mahmut Acar’dan Sitem

Gündem dışı söz alan MHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi Mahmut Acar, “Sayın Başkanım Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyeleri olarak bundan sonra ayrı sırada oturmak istiyoruz ve vereceğimiz dilekçe ile bir grup odası talep ediyoruz” dedi. Cumhur İttifakının MHP’li Meclis üyelerinin bu tepkisinin Nisan ayının ilk meclis toplantısında Başkanvekili, Divan Katibi, Encümen Üyeleri gibi önemli görevlerde yer verilmemesi nedeniyle böyle bir karar aldıkları kulislerde konuşuluyor. Komisyonlarda ise Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclisi, Kentsel Dönüşüm Komisyonu, Tarım, Orman ve Hayvancılık ve Deprem Komisyonunda görev aldılar.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba