Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Haziran 2012

CHP Arnavutköy Kahvaltı da Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Kadın Kolları Bolluca çay bahçesinde partililere kahvaltı da bir araya geldi.
Kahvaltıya CHP İstanbul Milletvekilleri Umut Oran, Faik Tunay, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Taşkan Uysal, Ali Ulvi Gökbulak, Sultangazi İl Genel Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan, CHP Büyükçekmece İlçe Sekreteri Hüseyin Gökbulak ve partililer katıldı.

Kıran: Parti İçi Demokrasi Kavramını İyi Algılamalıyız
CHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanı Fadime Kıran yaptığı konuşma da, “Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak partimize yeni üyeler kazandırarak Arnavutköy’de yerel seçimlerde başarılı sonuç alacağımıza inanıyorum. Biz parti içi demokrasi kavramını iyi algılamamız gerekiyor. Yani birbirimize parmak sallayarak değil el ele tutuşup yumruklarımızı havaya kaldırmalıyız” dedi.

CHP Gazi ve Şehit Aileleri için Meclise Önerge Verdi
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ise konuşmasında, “Bu hafta yine üzüntülü günlerimiz vardı. Terör maalesef yüreklerimizi dağlıyor, canlarımızı alıyor. Bir üzüntümü sizlerle paylaşmak istiyorum. Genel başkanımız bu hafta gazi ve şehit yakınlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için meclise bir önerge verdi. Yaşam koşulları düzelsin daha iyi yaşamlarını sürdürsünler diye. Meclise önergeyi sunarken dedik ki biz bir şey istemiyoruz. Siyaset yapmayalım yeter ki bu önergeyi gündeme alalım dedik. Oylamaya geçildi CHP kabul etti. AKP toptan reddetti. MHP elini bile kaldırmadı. Bakın Türkiye’nin siyaseti bu. Bu siyaseti vatandaşlarımıza iyi anlatmamız lazım. Arkadaşlar bu görevde sizlere düşüyor” ifadelerini kullandı.

Tunay: Kavga olan eve kız vermezler
CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay yaptığı konuşmada, “90 yıldır ayakta ama neden Cumhuriyet Halk Partisi uzun yıllardır iktidar olamıyor çünkü hatamız şu iğneyi kendimize batıracağız çuvaldızı başkasına batıracağız. Bir masaya gidiyorsunuz ilçe başkanı belediye başkanıyla kavgalı, mevcut ilçe başkanı eski ilçe başkanıyla kavgalı. Değerli büyükler hiç kimse kimseyi kandırmasın kavganın olduğu ortamda başarı gelmez. Anadolu da bir deyim vardır “Kavga olan eve kız vermezler” Önce kendimizde arayacağız. Sürekli AKP’yi eleştiriyoruz biz kendi evimizin önünü tam anlamıyla süpürüp temizliyor muyuz? AKP ile tabii ki uğraşacağız onlarda biliyorlar ki onların karşısında durabilecek tek yapı, tek hareket Cumhuriyet Halk Partisi” şeklinde konuştu.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba