Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Ekim 2014

CHP Arnavutköy’den Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle “Cumhuriyet Konseri” düzenliyor. CHP İlçe Başkanı Nazım Asan ve yönetimi basınla bir araya gerek konu hakkında bilgi verdi.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan, “29 Ekim Çarşamba günü millet olarak Cumhuriyetimizin 91. yılını kutlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin halkın kendi kendini yönetmesi, çağdaşlık ve uygarlıktır. Cumhuriyetin değerini anlamak ve ona sahip çıkmak her Türk vatandaşının görevidir. Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Bayramımızı Arnavutköy halkı ile birlikte barış ve dayanışma içinde kutlayacağız. Ülkemizde iktidar olan siyasal anlayış son 12 yılda Cumhuriyetimizin kazanımlarını ulusça kutlanan bir bayram olmaktan çıkarıp devlet yönetici elleriyle Atatürk büstlerine çelenk koymakla geçiştiriliyor. Türk halkının kendi bayramını coşku ile kutlaması engelleniyor. Halkın iradesi her şeyin üstündedir. Türk halkı layık olduğu biçimde barış ve sevgi ile bir arada gerekli mesajı verecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi bu “En büyük bayramımızda” geçmişimizle gurur duyuyor, yarınlara güvenle bakıyoruz. Bu anlayış ve sevgi ile hangi siyasal görüşten olursa olsun Cumhuriyet Bayramı kutlamasına tüm halkımız davetlidir. 29 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacak olan programımız Arnavutköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecektir” dedi.

kardeş payı
Kardeş Payı Dizisinin Şerif Amcası da Sahne Alacak
Arnavutköy kapalı spor salonunda düzenlenecek olan program 29 Ekim Çarşamba günü saat 19:00 ‘da başlayacak. Programda TRT Sanatçısı Elif Doğan ile Kardeş Payı dizisinde Şerif amca karakterini canlandıran ve ses sanatçısı Sadık Gürbüz sahne alacak.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba