Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 20 Kasım 2013

Demirhan Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Av Abdullah Demirhan muhtarlarla kahvaltı da bir araya geldi.

Arnavutköy Nokta Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya muhtarlar yoğun ilgi gösterirken Demirhan Arnavutköy’e dair projelerinden bahsetti.

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan Arnavutköy’ün doğal zenginliklerinin olduğunu belirterek, “Ben uzun süredir bölgede çalışmalar yapıyorum ve halkın nabzını ölçüyorum. Bu çalışmalar sonucunda güzel tepkiler aldım ve aday adayı oldum. Arnavutköy’de yaşayan vatandaşlarımız bir çok ilden göç ederek buraya yerleşmiş. Türkiye’nin her bölgesinden gelip buraya yerleşen vatandaşlarımız var. Bu nedenle burada dengeleri iyi tutmak lazım ve herkese hitap edilmelidir. Ben çalışmalarım boyunca her görüşten vatandaşla görüştüm. CHP’li, MHP’li, BDP’li demeden bütün vatandaşlarımızın ayağına gittim ve gitmeye de devam edeceğim. Vatandaş babam mezardan çıksa yine de Ak Parti’ye oy vermem dese bile o vatandaşın ayağına giderek, elini sıkıp göz temasında bulunacağız ve niye öyle düşündüğünü öğrenip “gel kardeşim” diyeceğiz. Çünkü bizim görevimiz o vatandaşın ayağına gitmek ve ona hizmetkar olduğumuzu hissettirmektir. Bu sırada istişarelerde de bulunuyoruz. Arnavutköy’e neler yapılabilir veya bizim kendi projelerimizi vatandaşa anlatıp onların düşüncelerini veya önerilerini alıyoruz. Eğer seçilirsem ve yönetime gelirsem bu zaten hep böyle olacak. Devamlı vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, STK’larla ve kanaat önderleriyle istişare yaparak çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

Daha sonra sohbet havasında devam eden toplantı da Demirhan muhtarların sorularını cevapladı. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba