Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 28 Kasım 2013

Demirhan Trabzonlular Derneğini Ziyaret Etti

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan Arnavutköy Trabzonlular Derneğini ziyaret etti.

Arnavutköy Trabzonlular Derneğinde yoğun ilgi ile karşılanan Demirhan, Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Şahin ve yönetimi ile görüştü.

Burada bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan, “Arnavutköy Trabzonlular Derneği Arnavutköy’de ki en aktif derneklerimizden birisidir. Bunun yanı sıra Trabzonlular Arnavutköy’de ki nüfus yoğunluğu bakımıyla da en çok nüfusa sahip illerimiz arasındadır. Benim eşimde Trabzonlu’dur. Bu bakımdan Trabzonlularla devamlı iç içeyim. Arnavutköy İstanbul’un en önemli ilçeleri arasındadır. Çünkü Başbakanımızın Arnavutköy ile ilgili düşündüğü vizyon dünyaya örnek teşkil edecek bir vizyondur. Bu bağlamda Arnavutköy’ün yerel yönetimi de o vizyona yakışır bir yönetim olmalıdır” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba