Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Ağustos 2016

Demokrasi Nöbeti Tutan Vatandaşlara Sarot’tan Jest

Arnavutköylü işadamı Sarot Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Emin Yerdelen Bolu’da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara pide dağıtarak destek verdi.
Bolu Mudurnu ile Taşkesti’de yaptıkları devremülk ve otel yatırımları ile bölgeye yerli ve yabancı turist çeken, Sarot Şirketler Gurubu demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara pide dağıttı.

Sarot Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Emin Yerdelen, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini lanetleyerek, “15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarımız görüş farklılarını bir yana bırakarak, birlik ve beraberlik örneği göstermiş ve darbeyi püskürtmüştür. Allah bir daha böyle felaketleri ülkemize yaşatmasın.  Darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba