Ana Sayfa GENEL 1 Mart 2012

Durhasan’a Mobese Kameraları Yerleştirildi

Manisa’nın Demirci İlçesine bağlı Durhasan Beldesinin en önemli cadde ve sokakları artık mobese kameraları ile 24 saat izleniyor.

Manisa’nın Demirci İlçesine bağlı Durhasan Beldesinde 4 stratejik noktaya yerleştirilen mobese kameraları ile Durhasan’ın güvenliği sağlanacak. Beldenin önemli noktalarına yerleştirilen kameralar Durhasan sokaklarının yanı sıra Beldenin giriş çıkışını da kayıt altına alacaktır. Durhasan’ın en önemli meydanlarından olan Cumhuriyet Meydanı da bu kameralar ile izlenecek.

7 gün 24 saat kayıt
Beldenin en stratejik noktalarına mobese kameraları yerleştirdiklerini söyleyen Durhasan Belediye Başkanı Mustafa Akın, “Durhasan’da daha güvenli bir ortamın sağlanması için 4 stratejik nokta da mobese kameraları yerleştirdik. Kameralar yakınlaştırma özelliğine sahip olup sokaktan geçen herhangi bir vatandaşın yüzünü çekebilecek özelliklere sahip. Beldenin giriş ve çıkışına yerleştirilen kameraların ileri de ihtiyaca göre mobese kamera sayımız artacaktır. 7 gün 24 saat bu kameralarla Durhasan’ın stratejik noktaları izlenecektir” şeklinde konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba