Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Ağustos 2021

Dürümcü Musa Usta’dan Rüya Gibi Düğün

Dürümcü Musa Usta’nın sahibi Musa Uçar’ın oğlu Nurettin Kaan ile Arnavutköy’ün işadamlarından Ferit Özbahçeci’nin kızı Yağmur Özbahçeci muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Med Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde Arnavutköy’ün siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Düğüne Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, işadamları, esnaflar, Uçar ve Özbahçeci ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı. Düğünde Hasan Yılmaz’ın seslendirdiği parçalar eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendi.

Nikahı Başkan Baltacı kıydı
Genç çiftin nikahını kıyan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı mutluluklar dilerken, “Her iki aileyi de yakından tanıyoruz. Gençlerimiz güzel bir adım attı ancak ailelerine de büyük görev düşüyor. Gençlerimize de nasihatim, birer aileniz daha oldu. İnşallah ailelerinize karşı saygıda kusur etmeyeceksiniz. Hem inancımızın hem de örfümüzün gereğini yerine getireceğinize inanıyorum. Allah dert keder vermesin, temennimiz bu ancak hayatın inişleri de çıkışları da var. Allah yardımcınız olsun. Biz burada güzel bir anı idrak ediyoruz ama çok yakın zamanda Türkiye’nin birçok yerinde orman yangınları oldu. Ayrıca Karadeniz bölgesinde sel felaketi oldu. Buralarda çok canımızı kaybettik. Allah gani gani rahmet etsin, ruhları şad olsun. Allah her türlü musibetten ülkemizi ve aziz milletimizi korusun. Sizlere de elemsiz kedersiz nice günler diliyorum. Yasaların ve Arnavutköy halkının verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum. Mesut bahtiyar olun inşallah” şeklinde konuştu.

“Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum”
Dürümcü Musa Usta’nın sahibi Musa Uçar ise yaptığı konuşma da, “Bugün biricik yavrularımız evlilik gibi kutsal bir müesseseye adım attılar. Örf, adet ve geleneklerine bağlı, ahlaklı ve huzurlu bir yaşam sürmeleri benim bir baba olarak en büyük temennimdir. İkisine de mutluluklar diliyorum. Uzaktan yakından birçok misafirimiz, dostumuz aramızda. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Hayatları boyunca mutlu olsunlar inşallah”
Arnavutköy’ün iş adamlarından Ferit Özbahçeci konuşmasında, “Evlatlarımız Nurettin Kaan ve Yağmur’un düğün merasimi için buradayız. Böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayarak, mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Evlatlarımızın mutluluğu her anne baba gibi bizim içinde önemli. Hayatları boyunca mutlu olsunlar inşallah. Bugün aramızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından düğüne katılan davetliler Hasan Yılmaz’ın seslendirdiği oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi. Yapılan ikramların ardından takı merasimine geçildi. Takı takmak isteyen davetliler uzun kuyruk oluşturdu.
Biz de Vurgu Gazetesi ve Arnavutköy Haberleri olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.


kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba