Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2019

Emirhan Erkekliğe İlk Adımı Attı

Çözüm Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Ersin Yegin’in oğlu Emirhan düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

Bahçeköy Restaurant ve Cafe’de gerçekleşen sünnet düğününe siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar ve birçok davetli katıldı. Ersin ve Neslihan Yegin çifti misafirlerini girişte karşılayarak yakından ilgilendi. Daha sonra ise masaları teker teker dolaşan Yegin ailesi yaşadıkları mutluluğu davetlilerle paylaştı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet merasiminde semazen gösterisi ilgi odağı oldu.

Davetlilere Teşekkür

Ersin Yegin yaptığı açıklama da düğüne katılan misafirlerine teşekkür ederek, “Bugün bizim için önemli bir gün. Oğlumuz Emirhan’ın sünnet merasimi için toplandık. Böylesine bir günde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Oğlumuzun sünnet olduğu günleri gördük, Allah damat olduğu günleri de görmeyi nasip etsin. Vatana, millete, çevresine hayırlı bir evlat olmasını diyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR

OĞLUMUZ EMİRHAN’IN SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN TÜM DOSTLARIMIZA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

YEGİN AİLESİ

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KPSS İptal Edildi

KPSS İptal Edildi

Tasarım | Enba