Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Şubat 2015

Arnavutköy’de Bir Vatandaş Evlenebilmek İçin Sokaklara İlan Astı

Arnavutköy’de perşembe pazarı sokağında(kader sokak) benzerine rastlanmamış evlenme ilanını direkte görenler şaşkına döndü
Arnavutköy Merkez Mahallesi Perşembe Pazarı Sokağında elektrik direğine bant ile asılmış evlenme ilanı görenleri şaşkına çevirdi.

İlanda evlenmek istediğini belirten şahıs evlenmek isteği kişinin niteliklerini sıralayıp ve telefon numarasını da ekleyerek talihlilerinin kendine ulaşmasını istedi.

Arnavutköy Merkez Mahallesinde Perşembe Pazarı sokağında bir elektrik direğine asılmış ilan ile evlenmek istediğini belirten şahıs , astığı ilanda ” Eşim Öldü,Tesetürlü, Allah’a İnancı Olan bir bayan ile evlenmek istiyorum.Esnafım , evim ve sigortam var” ifadelerini kullandı.

İŞTE O İLAN ;
evlenme ilanı
Kaynak: arnavutkoygundemi.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba