Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 14 Kasım 2013

Fatih Karabalık Muhtarlarla Buluştu

Çalışmalarına devam eden Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Fatih Karabalık kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldi.

Dürümcü Musa Usta’da düzenlenen kahvaltılı toplantı da bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Fatih Karabalık Arnavutköy ile ilgili projelerinden bahsederek, Arnavutköy’ü Arnavutköylülerin yönetmesi gerektiğine dikkat çekti.

Karabalık konuşmasında Arnavutköy’de yapılacak olan projelerin bölge vizyonu için önemli olduğunu vurgulayarak, “Arnavutköy’de yapılacak olan projeler hem Arnavutköy, hem İstanbul, hem de Türkiye vizyonu için çok önemlidir. Bu yüzden Arnavutköy’de bu vizyona yakışır bir belediye başkanı olmalıdır. Bu projelerin dışında bizimde seçildiğimiz taktir de yapacağımız bir çok proje var. Arnavutköy’de taze kana ihtiyaç vardır. Bu bağlamda gençlerin önünün açılması ve Arnavutköy’ün yönetiminde gençlerinde yer alması gerekiyor. Bu yüzden bende Arnavutköy’ün yönetimine talip oldum. Eğer seçilirsem Arnavutköylülere hizmetkar olacağım. Amacımız koltuk sevdası değil, sizinle birlikte Arnavutköy’ü yönetmek, Arnavutköy’e değer katmak ve Arnavutköy’ü dünyaya örnek teşkil edecek bir ilçe haline getirmektir. Bunun yanı sıra kültür ve medeniyetlerin geçiş noktasına taşımaktır. Sizlerinde bildiği gibi Arnavutköy bir kaç yıl bu bölgeye kurulacak havaalanı ile dünyanın konuşacağı ve dünyanın tanıdığı bir ilçe haline gelecektir. Buna tanık olacak bizler olacağız, buna sahip çıkacak yine bizler olacağız ve yönetecek olanda bizler olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba