Ana Sayfa MESAJLAR 18 Mart 2016

Ferit Fidan’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Fidan Kundura Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Fidan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ferit Fidan mesajında, “Yakın dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan Çanakkale Savaşı, Türk milletinin vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini gösterdiği bir dönemin simgesidir. Bu zafer, aziz milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir. Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin vatanını ve mevcudiyetini canı pahasına nasıl savunacağını göstermesi bakımından insanlık tarihi için de ibret alınması gereken bir hadisedir. Şehitlerimizin vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Bu duygularla Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını kutluyor, bugünlere ulaşmamızı sağlayan aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba