Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 9 Nisan 2020

Hadımköy Göğüs Hastalıkları Hastanesi 45 Gün İçinde Hizmete Açılıyor

Gazeteci Zafer Kara’nın defalarca gündeme getirtiği ve daha sonra ulusal medyaya taşıdığı tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, Hadımköy Göğüs Hastalıkları Hastanesi olarak hizmete giriyor.
Arnavutköy Belediyesince planlama süreci tamamlanarak İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi sağlanan tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun ardından Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Hadımköy Ek Hizmet Binası olarak 45 gün içinde hizmete açılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatla, İstanbul Valiliği, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Arnavutköy Belediyesi koordinesinde yürütülen çalışmalar Arnavutköy Belediyesi ekiplerinin yaptığı alan temizliği ve düzenleme çalışmaları ile başladı.
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede yayılarak tüm dünyada panik yaratan koronavirüs salgınına karşı Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığı önlemleri arttırarak devam ediyor. Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de startı verilen iki yeni hastanenin ardından restorasyon projeleri İstanbul Valiliği tarafından tamamlanan eski askeri hastanenin de, restorasyon sürecinin 45 gün içinde tamamlanması ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi olarak hizmete açılarak başta Covid 19’lu hastalar ile ilçemizdeki diğer hastalara hizmet vermesi planlanıyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba