Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Mart 2019

Gökçekli ve Ogenç Birleşti

Demokrasi’nin vazgeçilmez taşlarından olan muhtarlık seçimleri heyecanlı ve kıran kırana geçiyor. Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde de muhtar adayları çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Muhtar adaylığını açıklayan Birol Ogenç, rakibi olan Dursun Gökçekli lehine çekilerek Gökçekli’nin listesinde 1. sıradan aza oldu. Her iki isimde güçlerini birleştirerek Ömerli halkına daha iyi hizmet sunacaklarını belirttiler. Ömerli KİPTAŞ’ta bir araya gelen iki muhtar adayı azaları ile bir toplantı yaptı. Yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan muhtar adayları neden birleştiklerini açıkladılar.

“Mahallemizin sorunlarını çözmek adına mücadelemiz devam edecek”

Dursun Gökçekli yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemde de Ömerli Mahallesi muhtar adayıydım. Bununla ilgili uğraşlarımız vardı. Buranın birçok eksikleri var. Bu eksiklerin tamamlanması içinde birinci adımın muhtarlık olduğunu düşünüyoruz. Tabii ki muhtarlıkla ilgili buranın sevilen esnaflarından Sayın Birol Ogenç’te böyle bir yola çıktı. Böyle olduğu zamanda iki tane güçlü aday vardı KİPTAŞ’ta oturan. Bunlardan birisi ben bir diğeri Birol Bey idi. İki güçlü adayın ayrı olmayacağını düşündük. Bununla ilgili istişareler yaptık.  Sağ olsun Birol Bey ile birlikte yürüme kararı aldık. Kendisi bizimle birleşerek yanımızda yer aldı. Birol Bey de bizim sağ kolumuz olarak birinci azamız oldu. Ömerli Mahallesi muhtarlığına talip olduk. Allah’ın izniyle muhtar seçildiğimizde birlikte çalışarak buranın sorunlarını çözmek adına mücadelemiz devam edecek” dedi.

“Desteklerini bekliyoruz”

Birol Ogenç ise açıklamasında, “Oturduğumuz mahallemizin sorunlarını çözmek istiyoruz. Dursun beyle bir araya geldiğimizde çoklu adayın buraya başarı getirmeyeceğini bildiğimiz için birleşelim ve buraya hizmet anlamında, başarı anlamında tek aday olalım diye karar verdik. Dursun Beyi muhtar adayı olarak açıkladık ve ekip olarak yanındayız. Bizim bir slogan vardı; muhtarlığın sevgi, saygı, gönül işi olduğunu biliyoruz. Bize güvenenleri yarı yolda bırakmayacağız. Bize inansınlar. Biz çok farklı hizmetler sunacağız. Ömerli Mahallesi halkı bizi yalnız bırakmasın. Desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

“İyi Hizmet Ömerli KİPTAŞ Halkının Hakkıdır”

Ömerli Mahallesi muhtar adayı Dursun Gökçekli seçildikleri taktirde neler yapacakları şöyle sıraladı;

7/24 “Alo muhtarlık” hattını kuracak acil sorunlarınızın çözümü için uğraşacağız.

Bizleri yetiştiren değerli büyüklerimiz olan yaşlılarımızı hastalanmaları halinde; her türlü hastane işlerinde ekip olarak yardıma ilk biz koşacağız.

Engelli vatandaşlarımızı engelleyen tüm sorunların çözümünde yanlarında olacağız.

Yoksul ve muhtaç komşularımızın onurlarını kırmadan her türlü sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Devlet kurumları ile ilgili her türlü sorunlarınızın takipçisi ve çözümleyicisi olmaya gayret göstereceğiz.

Kültürel ve sanatsal yönden İSMEK kültür merkezinin sitemize kazandırılmasını sağlayacağız.

Mahallemizin sokaklarında, başıboş gezen hayvanlarımızın gezmesi sorununu çözeceğiz.

Mahallemizdeki camilerimizin ihtiyaçları ile ilgili makamlarla temas kurarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Okulumuzun ihtiyaçları ile ilgili makamlarla temas kurarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Arsası tahsis edilen ve bir türlü çözülemeyen liseyi derhal Ömerli’ye kazandıracağız.

Bizlerin geleceği olan çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimleri için gerekli yerlere oyun parkları kurulmasını sağlanacak.

Mahallemizin gençlerine İŞ-KUR aracılığı ile istihdam sağlanacak.

Ticaret Merkezimizin ve esnafımızın her türlü sorunlarını çözmede yanlarında olacağız.

Sitemize girişimde bulunduğum Ambulans hizmetinin sitemize kazandırılması çalışacağız.

Otobüs duraklarıyla ilgili kesin çözümün üretilmesi.

Sitemiz içinde bulunan 3 dönüm arsada kreş, sosyal tesis, İSMEK ve büyük market sitemize kazandırılacaktır.

Ekmek Fırını yapılması için gerekli adımların atılması…

Tüm bu söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için başta belediye yönetimi olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın işbirliği içinde çalışacağız.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba