Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Mart 2019

Halit Şenel Çilingir’den Muhtar Adayı

Arnavutköy ve Çilingir Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Halit Şenel Çilingir Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı. Çilingir Mahallesi’nde doğup büyüyen Şenel, “Yetkili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak mahallemize hizmet edeceğim” dedi.

Muhtarlığın devlet kurumları ile vatandaşların arasında bir köprü olduğunu vurgulayan Halit Şenel, “Muhtarlık vatandaşın devlet ile ilk temas ettiği ve istediğinde ulaşabileceği, derdini, sıkıntısını, sorununu direk iletebileceği bir kurumdur. Bu bakımdan önemli bir kurumdur ve vatandaş ile iç içedir. Bende yıllardır yaşadığım, doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için bu yola çıktım. Vatandaşlarımızın istediklerinde ulaşabildikleri ve sorunlarını açıkça dile getirebileceği bir muhtar olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Bürokrasi konusunda tecrübeliyim”

Bürokrasi konusunda tecrübeli olduğunu ifade eden Halit Şenel, “Yıllardır siyasetin ve bürokrasinin içinde bulunuyorum. Bu bakımdan bürokrasi konusunda oldukça tecrübeliyim. Bu tecrübemi mahalleme fayda sağlamak için değerlendirmek istiyorum. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçilirsem mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını, sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm üretmek için çalışacağım. Bütün mahalle sakinlerimizin oyuna talibim. Yerel seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba