Ana Sayfa MESAJLAR 9 Kasım 2022

Hasan Kantarkıran’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Çavuşoğlu Gıda & İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Vurgu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Kantarkıran 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hasan Kantarkıran mesajında, “Ulu Önder Atatürk, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığı kazanmış ve milletimize çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Milletimiz onun göstermiş olduğu yolda, çağın şartlarına uyarak yeni hedefler koyarak, bu hedeflere kararlı adımlarla ilerlemektedir. İstiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmış olup, onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını ilelebet yaşatmak ve ileri medeniyetler düzeyine taşımak üzerimize düşen temel sorumluluktur. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba