Ana Sayfa MESAJLAR 17 Mart 2023

Hasan Kantarkıran’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Çavuşoğlu Gıda & İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Vurgu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Kantarkıran 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Hasan Kantarkıran mesajında, “Bu zafer, aynı cephede can verip, aynı mezarı paylaşanların zaferidir. Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı, bir milletin tek bir yumruğa dönüştüğü büyük bir zaferdir.. Çanakkale’de askerlerimiz sadece düşmanla değil, açlık, yoksullukla ve salgın hastalıkla da savaşmıştır. Çanakkale, milletimizin adeta küllerinden yeniden doğuşu, yeniden şahlanışının bir zaferidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba