Ana Sayfa MANŞET, MESAJLAR 23 Mayıs 2020

Hüseyin Bektaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi ve Çamlıyayla Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Bektaş Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hüseyin Bektaş mesajında, “Koronavirüs nedeniyle içimiz buruk olsa da insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram, kardeşlik içinde bayramın coşkusunu yaşamak, sevinci ve kederi paylaşmak demektir. Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, müstesna bir zamandır. İnsanlarımız arasındaki birlik, kardeşlik duygularının pekiştiği hoşgörü ortamıdır. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba