Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Mayıs 2018

İbrahim Tavlı Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için İbrahim Tavlı Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge milletvekilliği için aday adayı oldu. Arnavutköy’ün tanınan ve sevilen esnaflarından olan İbrahim Tavlı, ülkenin son dönemlerde içte ve dışta verdiği mücadelelere destek olmak adına milletvekilliğine aday adayı olduğunu söyledi. İbrahim Tavlı aday adaylık başvurusunu yaparak hemen çalışmalara başladı.

“Her dönemde partimizin başarısı için çalıştık”
2002 yılında Ak partiye üye olduğunu ve o tarihten itibaren saha çalışmalarına destek verdiğini ifade eden İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı İbrahim Tavlı, “Her dönemde partimizin başarısı ve ülkemizin kalkınması adına sahada yaptığımız çalışmaları daha da güçlendirerek icra mevkiinde, milletimiz adına, milletin meclisinde yapmak istiyoruz” dedi.

“TBMM’de Arnavutköylü bir milletvekilinin olması gerektiğini düşünüyorum”
Mega projelerin yapıldığı Arnavutköy’den bir adayın mecliste olması gerektiğini belirten Tavlı, “Arnavutköyümüze bir çok devasa proje yapılıyor ve artık Arnavutköy İstanbul’un yarını olarak adlandırılıyor. Dolayısıyla TBMM’de Arnavutköylü bir milletvekilinin olması gerektiğini düşünüyorum. Yıllar önce Arnavutköy’e gelip yerleşmiş olsak da artık Arnavutköylü olduk. Çevremizdeki komşu ilçelerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Uzun yıllardır esnaflık yapmam nedeniyle vatandaşlarımızın nabzını en yakından takip edebilmek imkanımız oldu. Bu manada esnafımızın da sesi olmak arzusundayım” dedi.

“Cumhurun liderine vereceğimiz destek, bu aziz milletin geleceğine destek olacaktır”
Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana ülkeye birçok hizmet yaptığını vurgulayan İbrahim Tavlı, “Ak Parti, bir yandan Cumhuriyet tarihi boyunca bu milletin görmediği hizmeti 16 yılda getirirken, diğer yandan da içte ve dışta ülke ve millet üzerinde oynanan kalleş oyunlarla mücadele etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük mücadeleler verdiğimiz şu günlerde bizler de safımızı çok net bir şekilde belli etmek adına Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek ve hissettirmek istiyoruz. Cumhur ittifakının Arnavutköy’deki karşılığının 24 Haziran tarihinde yüzde 75’lerde olacağına inanıyorum. Cumhurun liderine vereceğimiz destek, bu aziz milletin geleceğine destek olacaktır” dedi.

İbrahim Tavlı Kimdir?
1987 Bingöl doğumlu olan İbrahim Tavlı, ilk, orta ve lise eğitimini Bingöl’de tamamladı. 18 yıldır İstanbul Arnavutköy ilçesinde ikamet eden Tavlı, fotoğrafçılık ve ajans hizmetleri veren bir şirketi yönetmekte. Evli ve 2 çocuk babası olan İbrahim Tavlı kurulduğu 2002 yılından itibaren Ak Parti üyesi olmakla birlikte Ak Parti’nin katıldığı tüm genel ve yerel seçimler ile referandum çalışmalarında aktif rol aldı. Çeşitli hemşeri derneklerinin yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yapan Tavlı, Yeşilay Cemiyeti Arnavutköy Şubesi’nde de aktif rol almaya devam etmekte. Tavlı, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba