Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Kasım 2013

İnşaat Yüksek Mühendisi Mesut Taşar Başkanlığa Aday Adayı

İnşaat Yüksek Mühendisi Mesut Taşar Arnavutköy Belediye Başkanlığına Aday Adaylık Başvurusunda bulundu.

Arnavutköy ilçe başkanlığına gelerek resmi başvurusunu gerçekleştiren Mesut Taşar’ın başvurusunu ilçe başkan yardımcıları Yunus Sincan ve Hakan Ergün aldı.

Başvuru sonrası bir açıklama yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Mesut Taşar, “Arnavutköy’ün benim için ayrı bir yeri var. Arnavutköy’e hizmet için aday adaylık başvurumu bugün resmi olarak ilçe başkanlığımıza yapmış oluyorum. Bu başvuru ile aynı zamanda tarafımızı da belli etmek istedik. Aday adaylığı tatlı bir yarıştır. Ama bu yarış hizmet yarışıdır. Bende Arnavutköy’e hizmet etmek için bu hizmet yarışında yer alıyorum. Partim ve Arnavutköy halkı bu görevi bana layık görürse görevimi en iyi şekilde yapacağım. Eğer bu görev bana değilde başka bir arkadaşımıza verilirse yine çalışmalarıma aynı heyecanla devam edeceğim. Çünkü bu dava koltuk davası değil, hizmet davasıdır” ifadelerini kulandı. Daha sonra bir süre Yunus Sincan’la görüşen Taşar’a Sinsan aday adaylık sürecinde başarılar diledi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba