Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Aralık 2015

İrem Emir ve Hakan Uzel Nişanlandı

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir’in kızı İrem Emir, Hakan Uzel ile dünya evine girmek için nişan töreniyle ilk adımı attı. Çiftin nişan yüzüklerini MHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya ve MHP İstanbul il Başkanı Mehmet Bülent Karataş taktı.

Çok sayıda davetli katıldı
Nişan töreninde MHP Arnavutköy ilçe Başkanı Yüksel Emir ve ailesinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Sefaköy Akdeniz Düğün gerçekleştirilen nişan törenine, iş, sanat ve siyaset dünyasından ilgi büyük oldu. Törene MHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MHP İstanbul il Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul ilçe Başkanları, Ülkü ocakları Başkanları, MHP Arnavutköy İlçe yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Emir teşekkür etti
MHP Arnavutköy ilçe Başkanı Yüksel Emir katılımcılara teşekkür ederek, “Her ana ve babanın mutluluğudur evlatlarının mürüvvetlerini görmek. Bizlerde Allaha çok şükür kızımız İrem’in nişan töreninde bu mutluluğu yaşadık. Nişan törenimize İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelen eş, dost akraba ve tüm siyasi parti temsilcilerine ve davetimize icabet eden teşekkür ederim” dedi.
İrem Emir ve Hakan Uzel Nişanlandı2

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba