Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Temmuz 2017

İSTKOP Genel Başkanı Tokat’ta Önemli Ziyaretlerde Bulundu

İstanbul Tokatlılar Platformu Genel Başkanı Yusuf Uzun, Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman ve AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat’ı ziyaret etti.

Vali Dr. Ömer Toraman’ın yeni atandığı görevde Tokat için başarılı işler yapacağına tüm kalbi ile inandığını ifade eden Başkan Uzun, bürokratik hayatında başarılı görevlerde bulunan Vali Toraman’ın, Tokat için beklenen bir vali profili olduğunu belirtti. İSTKOP olarak şehrin kalkınması ve istihdamın artması için 11 maddelik bir eylem planı hazırladıklarını belirten Başkan Uzun, önümüzdeki hafta içinde bu çalışmalarını Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman’a sunacaklarının altını çizdi. Vali Toraman’a yapılan “hoş geldiniz” ziyaretinde İSTKOP Tokat temsilcisi Fatma Dinçer’de hazır bulundu.

“Tokat siyasi hayatında önemli ve ilkeli bir isimdir”

İSTKOP Genel Başkanı Yusuf Uzun, yaptığı ziyaretler kapsamında, Tokat AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ile bir araya geldi. AK Parti Tokat İl Başkanlığında gerçekleşen görüşmede Tokat gündemi ile ilgili konularda istişarelerde bulunuldu. Başkan Polat’ın gösterdiği yakın ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Yusuf Uzun , “Metin Başkan Tokat siyasi hayatında önemli ve ilkeli bir isimdir. Net duruşu ve cesur siyasi tavrıyla halkın gönlünde taht kurmuştur. Ekip çalışmasına değer veren, verdiği her sözün arkasında duran Başkan Metin Polat’a her zaman destek olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba