Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Ocak 2018

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı Türk Bayrağı Dağıttı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Afrin’deki mehmetçiğe destek için Türk Bayrağı asma çağrısının ardından, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı vatandaşlara bayrak dağıttı.

Şanlı Ordu Sefere Al Bayrak Göklere
İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural Afrin operasyonunu desteklediklerini belirterek, “Afrin seferine çıkan mehmetçiğimize bir nebze de olsa moral ve destek olmak için Arnavutköy’de al bayrağımızı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıttık. İYİ’liğe İYİ’lik katmaya, bayrağımızı her yerde dalgalandırmaya çalıştık. Afrin harekatını gerçekleştiren şanlı ordumuzun yanındayız. ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ diyen başkomutanın vatanı emanet ettiği gençleriz. Biz sefer zamanı ordumuzun yanındayız ve her daim asker olacağız. Çünkü muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda. Herkes sosyal medyada bayrak zinciri yapmak için yarışırken, bizler yağmurlu havada Arnavutköyümüzü bayraklar ile donatmaya çalıştık.  Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ İlgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Arnavutköy Sokağa Döküldü

Arnavutköy Sokağa Döküldü

Tasarım | Enba