Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Mart 2022

İYİ Parti Kadınları Unutmadı

arnavutkoyhaberleri

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir program düzenleyerek kadınları işyerlerinde ziyaret etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Programa İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, İYİ Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi İsmail Yaşar ve İYİ Parti Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı İsmail Gökgöz katıldı. Kadınlara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileten İlçe Başkanı Tuncay Aktürk ve Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi İsmail Yaşar kadınlara karanfil, kolonya ve kadın haklarını belirten birer kitap hediye etti.

Daha sonra heyet CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Özlem Kutbay’ın ve partide bulunan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

İYİ Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi İsmail Yaşar önceki gün Arnavutköy Belediye Meclisi Mart Ayı 1. Birleşiminde kadın meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak hediye takdim etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba