Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Nisan 2018

Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği Hızlı Başladı

Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya yönetim ve üyeler katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda derneğin amacı ve yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

“Kadınlarımıza her türlü desteği sağlayacağız”
Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Nuriye Uçar katılımlarından dolayı üyelere teşekkür ederek, “Yeni bir derneğiz ama kadınlarımız için birçok projemiz var. Resmi işlemlerimizi hallettik ve dernek yerimizi tuttuk. 350 m2 olan dernek yerimizde şuanda tadilat devam ediyor. Derneğimizin içerisinde çocuk bakım odası, mescit, kütüphane, kafeterya, çocuk oyun parkı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımı yapılan bir bölüm olacak. Kültür merkezinin hemen karşısında yer alan dernek lokalimizi gelip görebilirsiniz. İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız. Derneğimizde çay kahve olacak, bunun geliri derneğimiz adına harcanacak. Kadınlarımızın evlerinde yaptıkları ürünleri derneğimizde satacağız ve bunun geliri de derneğimize kalacak. Giyilebilecek durumda olup ama kullanmadığımız kıyafetlerimizi derneğimizde toplayacağız ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Okuma yazma bilmeyen kadınlarımız var. Bu kadınlarımıza okuma yazma eğitimi vereceğiz. Çalışan kadınlarımızın birçok sorunları var bunların farkındayız. Bu sorunları da aşama aşama çözüme kavuşturacağız. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara düştüğünü görüyoruz. Çocuklarımızın bu kötü alışkanlıklardan kurtulması adına annelerimizle birlikte hareket ederek, onları bilgilendirerek çocuklarımızı kurtarmak için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Ayrıca kadına şiddet konusu öncelikli konularımızdandır. Bu konuda her türlü desteği sağlayacağız ve kadınlarımızın yanında olacağız” dedi.

“Önce aile diyoruz”
Başkan Nuriye Uçar ailede huzur ve mutluluğun çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Eşlerinizin desteği ile derneğimizin çalışmalarına katılın. Önce aile diyoruz. Aile de huzur ve mutluluk çok önemlidir bu yüzden eşlerinizin rızası ve desteğini almaya gayret gösterirseniz sevinirim. Benim eşim bana destek olmasaydı bende bu kadar cesaretli olamazdım. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toplantıda kadınlar fikir ve önerilerde bulundu. Ayrıca kadınlar dernek başkanı ve yönetimine dernek ile ilgili sorularını sordular.

Dernek yönetimi;
Başkan Nuriye Uçar, Başkan Yardımcısı Fadime Yiğit, Avukat Zeynep Yaman, Sekreter Esra Tutal, Muhasebe Gülbin Tuncel, Muhasebe Yardımcısı Ebru Efe, Basın Danışmanı Kadife Kırım Aygün, Sosyal Sorumluluk Danışmanı Nermin Kuş, Eğitim Sorumlusu Tunca Yavuz.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba