Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Aralık 2021

KAIDER’den Yöresel Ürünler Tanıtım Programı

Arnavutköy Kars, Ardahan, Iğdır (KAIDER) Derneği yöresel ürünler tanıtım programı düzenledi.

Dernek merkezinde gerçekleşen programa siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, iş insanları, esnaflar, vatandaşlar ve dernek üyeleri katıldı.
Peynirden tereyağa, baldan kaz etine birçok yöresel ürünün sergilendiği programda, bölgenin sevilen ozanlarından Aşık Orhan Üstündağ söylediği türkülerle katılımcıları coşturdu.

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Kars, Ardahan, Iğdır (KAIDER) Derneği Başkanı Çetin Çelebi, “Derneğimiz olarak böylesine güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Bizler her ne kadar memleketimizden uzak olsak da, memleketimizin kültürünü burada yaşatmaya çalışıyoruz. Yöresel olarak Kars, Ardahan ve Iğdır’a özgü birçok ürünü bugün burada sergiledik. Geleceğimiz olan gençlerimizde bu ürünleri yakından tanısın ve sahip çıksın istiyoruz. Programımıza katıldığınız için hepinize teker teker teşekkür ederim” dedi.




kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba