Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Mart 2017

Kamu Haramileri Devrede

Yıllardır bir çok basın yayın mensubu yazar, çizer ve ekranlarda yanlışı haykırır. Tüm yetkilileri göreve çağırırlar. Nedendir bilinmez ama hiçbir kimse bu işe elini taşın altına koyarak müdahil olmaz. Gördükleri halde görmemezlikten gelirler. Duydukları halde duymazlıktan gelirler. Kısacası bu ülkede milyonlarca çalışarak geçinen insanların ödediği vergilerden, kesintilerden hukuksuz ve adaletsiz bir şekilde bilerek binlerce insana kamu kurum ve kuruluşlarında, belediyelerde, taşeron firmalarında, iştirak birimlerinde emeksiz olarak maaş verirler.
İş yerini dahi bilmeyen, hafta veya ayda bir uğrayan kul hakkını gasp eden binlerce haramilerden bahsediyorum. Bu yukarıda saydığım kurumlarda çalışarak yoksulların, yetimlerin, masum işçilerin ve fakir savunmasız insanların hakları üzerinden çalışmadan maaş alarak meydanlarda hak, adalet, din ve İslamı ağızlarında sakız yaparak gezinen haramileri büyük Türk milletinin huzurunda şahsım adına ayıplıyorum/ kınıyorum.
Belediyelerden maaş alan bu ahlaksızlar ve kul hakkın yiyen haramiler başka kişilerin veya grupların arkasında her gün dolaşıyor. Bu yolsuzluklara göz yuman ve çanak tutan belediye başkanları için adalet ve yargı istiyorum. Bu belediye başkanları yargılanmalıdır. T.B.M.M tarafından bir komisyon kurularak tüm halkın huzurunda inceleme ve sorgulama yapılmalıdır. Bir ihbar numarası yayınlanarak bunlar tespit edilmelidir. Belediyelerden maaş alarak başka kurumlara çalışan ve iş yerlerindeki iş kurallarına uymayanlar deşifre olmalıdır. Tüm devletin birimlerinde ve belediyelerde maaş alanların giriş çıkışları rapor halinde yayınlanmalıdır. Bu yolsuzluklara ve haksızlıklara karışanların mal varlıklarına ve hesaplarına el konulmalıdır. Aldıkları tüm maaşlar faizleriyle ve enflasyon değerleri bazında göz önünde bulundurularak geri alınmalıdır.
Bu şahıslara aracılık yaparak iş ve rant sağlayanlar halkın huzurunda deşifre olarak hesap vermelidir. Biz bir hukuk devleti isek gereği bu şekilde yapılmalıdır. Hukukun üstünlüğü bu şekilde sağlanır. Yargıya güven bu şekilde oluşur. Dünya’nın en büyük ve çağdaş modern sitemini getirseniz tarafsız yargı yoksa, caddeler ve sokaklar şarlatanlar ve cazgırlarla dolu olur. Türkiye , liberal demokratik , sosyal ve çağdaş hukuk ilkelerinden vazgeçmemelidir. Kul hakkını gasp edenlere karşı vatandaşların hukukunu ve bireyler haklarını savunan bir tarafsız yargı istiyorum. Siyasi partilerin kuyruğunda çalışan maaşlarını kurumlardan alan bir zihniyet istemiyorum. Hepimiz kurumları bu tarz haramilerden kurtarmalıyız.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba