Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Mayıs 2018

Kılıç: Bütünlüğümüze kastedenlere fırsat vermeyeceğiz

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Arnavutköy’ün yakından tanıdığı Sosyolog Nedim Kılıç aday adaylığı sürecini ve hedeflerini Arnavutkoyhaberleri.com’a değerlendirdi.

“Her zaman ülkesinin milli çıkarlarını korumak için her türlü tehditi göğüslemek zorunda kalan Sayın Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını haykırmak ve bu davaya omuz vermek için aday olduk” diyen Sosyolog Nedim Kılıç, Arnavutköy gibi mega projelerin odağında olan bir ilçeden bir milletvekilinin mecliste yer alması gerektiğini ve Arnavutköylüleri temsil etmesi gerektiğini söyledi.

Arnavutköylü bir vekilin zamanı gelmiştir
24 Haziran’da grçekleşecek olan seçimlerde milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Kılıç, 2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştu. 7 Haziran seçimlerinde de yien Ak Parti’den İstanbul milletvekili aday adayı olan Sosyolog Nedim Kılıç, ülkenin son dönemlerde çok ciddi bir sınavdan geçtiğine dikkat çekerek; “Davama, ülkeme, milletime, İstanbul’a ve Arnavutköyümüze hizmet etmek için 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde AK PARTİ İstanbul 3. Bölge 27. Dönem Milletvekilliği Adaylığı için başvurdum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha güçlü, müreffeh bir Türkiye için, Arnavutköyümüzü ve İstanbul’u onurla temsil etmek için milletvekili olarak hizmete adayım. Bu vesileyle tüm Arnavutköylü hemşehrilerimin dua ve desteklerine talibim. Her seçimde şartlar ne olursa olsun yeryüzündeki mazlum ve mahzun milletlerin hamisi olan, bu davanın liderinin gardı düşmesin diye tam bir teslimiyet içerisinde oyumuz AKPARTİ’nindir, oyumuz Recep Tayyip ERDOĞAN’ındır diyerek desteğini esirgemeyen Arnavutköy’ü inşallah Arnavutköylü bir milletvekili temsil eder. Bunun zamanı gelmiştir. Arnavutköylühemşehrilerimiz bu bilinçle bizleri desteklemesi bizleri onurlandıracaktır” dedi.

“Bütünlüğümüze kastedenlere fırsat vermeyeceğiz”
Türkiye ve Dünyada hızlı gelişmelerin yaşandığına vurgu yapan Kılıç, “Güneyimizde Irak’ta ve Suriye’de yıllardır devam eden bir savaş söz konusu. Bu savaşın giderek ülkemiz için bir tehdit haline dönüştüğünü görüyoruz. Uluslararası güçlerin ülkemiz için tehdit unsuru olan eli kanlı terör örgütlerini destekleyerek ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne zarar vermeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. Bölgemizde ve dünyada bu savaşlar ve sıkıntılar yaşanırken Türkiyemizin ilerlemesine, güçlenmesine engel teşkil edebilecek çeşitli toplumsal, siyasi mühendislik faaliyetleriyle ülkemize, birliğimize, bütünlüğümüze kastetmeye çalıştılar. Gezi olaylarının 2- 3   ağacın kesilmesine karşı bir tepki direnişi olmadığını, gezi olayları bahane edilerek yapılacak olan 3. Köprü, 3.Havalimanı, Kanal İstanbul’un yapılmasına bu mega projelerin gerçekleşmesini engelleyerek ülkemizin ekonomisinin, refahının, hükümetin hedef alındığını gördük. 17-25 Aralık yargı darbesinin bir yolsuzluk operasyonu değil, devletin hassas kurumlarını (Halkbank,Mit Tırları) direk hedef alarak dönemin hükümetini, başbakanını hedef alarak uluslararası zeminde zor duruma düşürülmeye çalışılmıştır. 15 Temmuz hain darbesiyle, devletin her kademesine sızmış hainlerin eliyle milletin meclisi bombalanmış, Cumhurbaşkanına suikast düzenlemeye cüret edilmiş ve milletin tepesine bombalar yağdırıldığına şahit olduk. Uzantıları dışarıda bulunan bir takım hain ellerin ülkemizi bir iç savaşa dolayısıyla bir kaosa sürüklemeye çalıştıklarını gördük. Bütün bu operasyonlara karşı Türk milleti asil duruşunu bozmadan, bu hainliklere karşı göğsünü siper etmiş, ülkesinin ekonomisine, kardeşliğine, birliğine ve bütünlüğüne kasteden bütün hainlerin ve şer odaklarının oyunlarını bozmuştur” dedi.

“Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset yapanların hayalleri boş”
Türkiye’nin on dönemlerde özellikle hedef tahtasına konulmaya çalışıldığına dikkat çeken Kılıç, “Egemen güçler tarafından anlaşıldı ki Türkiye artık onların ortadoğudaki ileri karakolu değildir. Batı Avrupanın, Amerikanın, İsrailin menfaatlerini değil, kendi ulusal çıkarlarını gözeterek siyaset üreten Türkiye, milli çıkarlarını düşünerek teknoloji üreten, Ar-Ge’ye önem veren belirleyici, etkin bir güç haline gelmiştir. Bu nedenle Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef tahtasına konmuştur. Türkiye’nin bu dik ve onurlu duruşu, egemen güçlerin çıkarlarına tehdit olarak gördükleri Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu kez yeni arayışlar, yeni oluşumlar, ittifak arayışlarına girdiklerini görüyoruz. Birbirine benzemez bir çok siyasi partinin ülkenin ulusal çıkarları için değil sırf ERDOĞAN karşıtlığı üzerinden bir arayagelmeye çalıştıklarına şahit olduk” dedi.

24 Haziran’da yine tarih yazacağız
24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakının yine tarih yazacağını söyleyen Kılıç, şöyle konuştu; “Bizlerde bu davanın neferleri olarak gevşeklik göstermeden, davanın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde yeni zaferler kazanma peşindeyiz. Allah nasip ederse 24 Haziran seçimlerinde yeniden tarih yazarak, Türkiyemizi daha büyük, daha müreffeh bir ülke haline getirmesi için Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

Puslu havalarda safımız belli olmalı
“Böyle sisli ve puslu bir havada tarafımızın belli olması açısından ,her zaman ülkesinin milli çıkarlarını korumak için her türlü tehditi göğüslemek zorunda kalan Sayın Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını haykırmak ve bu davaya omuz vermek için aday olduk. Bilinmelidir ki siyaset bizim için bir amaç değildir. Ülkemize, milletimize, davamıza hizmet etmek için bir araçtır. Bu vesileyle ülkemizin gelişmesine, güçlenmesine katkı sunmak istiyoruz. Aynı zamanda sahadan gelen, işin mutfağında yetişmiş bir eğitimci olarak ülkemizin eğitimle ilgili sıkıntılarının giderilmesine de katkı sağlamak istiyorum.”

Sosyolog Nedim KILIÇ Kimdir?
1980 yılında Erzurum Horasan’da doğdu. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans yaptı. Ulusal dergi ve yerel gazetelerde çeşitli konularda makaleleri yayımlandı. Televizyon programlarına konuk oldu. Makro ölçekli şirketlere kurumsal danışmanlık hizmeti veren bir danışmanlık şirketinde üst düzey yöneticilik yaptı. Aynı kurumda ve farklı kurumlarda bireysel danışmanlık, bazı eğitim kurumlarında öğretmenlik ve kurum yöneticiliği yaptı. Arnavutköy Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürlüğünü yapmakta. Birçok sivil toplum kuruluşu çalışmasında aktif olarak görev aldı, yöneticilik yaptı. Siyasi çalışmaları sırasıyla: Milli Gençlik Vakfı, Fazilet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları, Has Parti Arnavutköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2012 yılındaki bütünleşme sürecinde AK PARTİ’ye katıldı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan A. Adayı ve 25. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba