Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Ekim 2016

Makedonya Üsküp Köyleri Derneği İlk Kongresini Yaptı

Arnavutköy Makedonya Üsküp Köyleri Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Derneği ilk kongresini yaptı ve kurucu başkan Recep Şenvardar yeniden dernek başkanı seçildi.
Dernek Başkanı Recep Şenvardar dernekle ilgili kısa bir bilgi vererek, “Derneğimizin amacı hemşerilerimizi bir ara getirmek ve yardımlaşmayı, kaynaşmayı sağlamaktır. Ayrıca derneğimizde bazı etkinliklerimiz ve gezilerimiz olacak. Mayıs ayında Balkan turu yapayı düşünüyoruz. Diğer dernekleri ziyaret edeceğiz, Arnavutköy’deki kurumlarımızı ziyaret edeceğiz. 5 kişilik yönetimimiz var. Bu isimler ise Recep Şenvardar, İsmail Yeksan, Ahmet Bulut, Sevim Güler, Gülten Balgül’den oluşmaktadır. Derneğimiz sadece Arnavutköy’ü kapsamamaktadır. Makedonya Üsküp Köyleri diyerek derneğimizin alanını geniş tuttuk. Bu dernekte kültürümüzü yaşatmak istiyoruz. Hemşerilerimizin ve dostlarımızın bir araya gelmesini sağlayıp bu konuda yardımlaşma faaliyetlerinde bulunacağız. Ben 1968 yılından beri Arnavutköy’de yaşıyorum. Esnaflık yaptım. Arnavutköy’ün ilk elektrikçilerindenim. Hemşerilerimizi derneğimize davet ediyoruz.” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba