Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 19 Mayıs 2018

MHP Arnavutköy’den 2500 Kişilik İftar

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı “Kalplerimiz de sofralarımız da bir” temalı iftar programı düzenleyerek partilileri ve vatandaşları bir araya getirdi. Arnavutköy Kozlar Parkı’nda düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 2500 kişinin katılım sağladığı iftar programına İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu, MYK Üyeleri Erdem Karakoç, Volkan Yılmaz, Kilis Eski Milletvekili Hasan Özdemir, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Meclis Üyeleri, MHP İstanbul İl yöneticileri, Bölge Başkanları, Milletvekili adayları, muhtarlar, şehit ve gazi aileleri, STK temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir yaptığı konuşmada iftar programına katılanlara teşekkür etti. İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu ile MYK Üyesi Erdem Karakoç birer konuşma yaparak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine değindiler.











kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba