Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 12 Nisan 2017

MHP’li Arzu Erdem Muhtarlar ve STK Temsilcileriyle Buluştu

MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatı bir program düzenleyerek muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Kalyan’n Cafe’de düzenlenen programa MHP Milletvekili Arzu Erdem katılarak 16 Nisan referandumu için ‘Evet’ oyu istedi.

MHP Milletvekili Arzu Erdem, “Tüm siyasi partilerin seçim vaatleri arasında mevcut darbe anayasasının Kenan Evren için yazıldığı belirtilir ve darbe anayasasının değişeceği yönünde hep söz verilir. CHP’nin 2011 seçimlerinde bu millete anayasayı değiştireceğiz diye sözü verip, bugün kenara çekilip izleyici kalma sebebi nedir? Emperyalist güçlerin tamamı Türkiye’de ki referandumdan ‘hayır’ çıkması için mücadele ediyor. Pkk’nın uzantısı HDP ‘hayır’ diyor. CHP ‘hayır’ diyor. Vatan Partisi ‘hayır’ diyor. Anayasanın 1. Maddesi değişmediği sürece rejim değişmez. Bu millet var olduğu sürece rejim değişmez. Bu anayasa değişikliğinde 1. Madde değişikliği yoktur, rejim Cumhuriyet’tir. Cumhuriyet kalıcıdır” diye konuştu.

arzu erdem1 (1) arzu erdem1 (2) arzu erdem1 (3) arzu erdem1 (4)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba