Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Aralık 2018

MHP’li Özcan; Hep birlikte başarılı olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Mehmet Özcan Arnavutköy Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Özcan’ı hemşerileri yalnız bırakmadı. Mehmet Özcan’ı desteklemek için MHP İlçe binasına gelen Sivaslılar ‘Mehmet Özcan’ın yanındayız’ mesajı verdi.

Hemşerilerine teşekkür etti
Mehmet Özcan başvuru sonrası yaptığı konuşmada, “31 Mart yerel seçimleri nedeniyle partimdeki görevimden ayrılarak meclis üyeliği aday adaylığına başvurdum. Hemşerilerime böyle bir günde beni yalnız bırakmadıkları ve destekledikleri için tek tek teşekkür ederim. 1991 yılından beri MHP’de çeşitli görevler yapmaktayım. Yüksel başkanımla birlikte görev yapmaktan dolayı gurur ve onur duyuyorum. Bu seçimlerde inşallah hep birlikte başarılı olacağız ve Arnavutköy’ü hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Yoğun bir çalışma planı hazırladık”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, “Kapı kapı, sokak sokak çalışarak sıkmadık el bırakmayacağız. Yoğun bir çalışma planı hazırladık. Sizlerden de bu süreçte destek istiyoruz ve desteklerinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum. Çıktığımız bu yolda partimiz başta olmak üzere tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

“Ulaşılabilir bir yönetim olacağız”
MHP Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Yüksel Emir ise halkın emrinde olacaklarını vurgulayarak, “Bu çatı altında olmaktan her zaman gurur ve onur duyduk. Şunu belirtmek isterim ki biz kazanırsak hepimiz kazanacağız, Arnavutköy’ü beraber yöneteceğiz. Ulaşılabilir bir yönetim olacağız ve halkımızın emrinde olacağız. İnşallah seçilirsek Mehmet Özcan başkanımızla birlikte görev yapacağız. Sizlere de geldiğiniz için teşekkür ederim. Bizim kapımız her zaman açıktır” şeklinde konuştu.

Mehmet Özcan Kimdir?
1968 Sivas Zara Çaylı Köyü doğumlu olan Mehmet Özcan, 1980 yılında İstanbul’a gelmiştir ve 1991 yılından beri de Arnavutköy’de ikamet etmektedir. 1991 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan Özcan, Sivaslılar Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği, Taşolukspor yönetim kurulu üyeliği, Hadımköy Örfi Çetinkaya Lisesi Aile Birliği yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Özcan aynı zamanda 1995 yılından beri Arnavutköy’de esnaflık yapmakta olup, Özcan Gayrimenkul adı altında emlak ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba