Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

Muhtarlar İftarda Buluştu

Arnavutköy Muhtarları düzenlenen iftar programı ile bir araya geldi. Aden Restoran Boğazköy Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Arnavutköy muhtarları katıldı.

Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği iftar yemeğine muhtarların yanı sıra Arnavutköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dursun Çakmak, emniyet mensupları ve yerel basın temsilcileri katıldı. Çekilen toplu fotoğrafların ardından iftar programı sona erdi.

“Arnavutköylü hemşerilerimizin bayramını kutlarım”
Meslektaşlarına hitaben hoş geldiniz konuşması yapan Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Şahimerdan Fidaner, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dernek Başkanı Fidaner gazetemize yaptığı açıklamada “Bu tür organizasyonlarla amacımız muhtar arkadaşlarımızla kaynaşmak. Biz bunu geleneksel hale getirdik. Ramazan ayından sonra bu sefer yurt içine, özellikle güneydoğuya bir gezimiz olacak. Ülkemizin güneydoğusunda tarihi yerleri ziyaret edeceğiz. Bu yıl yurt dışı gezimiz olmayacak. Belediyemizden böyle bir talepte de bulunmadık. Daha önce de yine Bolu’da özel bir tesiste kendi imkanlarımızla bir gezimiz olmuştu. Afyon’da bir seminer programımız olmuştu. Tabii muhtarlarımızın kendi mahallelerinde kendi çalışmaları her zaman olacaktır yine. Sizler vasıtasıyla da tüm Arnavutköylü hemşerilerimizin şimdiden Ramazan bayramını kutlarım” dedi.

Haber: Mustafa Teke

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba