Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Temmuz 2012

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakinleri Birlikte İftar Yaptı

Arnavutköy Mahalle ve Komşuluk Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin 6 Nolu Şubesi olan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Armakomşeder şubesi Sıddık Camisinin yanında bulunan dernek binası önünde iftar programı düzenledi.
İftara Arnavutköy Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmet Doğan, Mal Müdürü Ömer Işık, Nüfus Müdürü Yalçın Aktaş, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı ve Arnavutköy Muhtarlar Dernek Başkanı Fazıl Fidan ve dernek yönetimi katıldı. Arnavutköy Mahalle ve Komşuluk Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği (ARMAKOMŞUDER) altı Nolu Şube Başkanı İsmet Yaşkesen bir açıklama yaparak, “Bu akşam bir iftar programı düzenleyerek komşularımızla, yönetimimizle ve idari amirlerimizle bir araya geldik. Fakir ailelerimizi dul ve yetimlerimizi bu iftar programında özellikle ağırladık. Komşularımızı tek tek evlerinden kendi arabalarımızla alarak iftara getirdik ve iftardan sonra da tek tek arabalarımızla evlerine bıraktık” diye konuştu.
Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Fazıl Fidan ise, “Bizim iftarımız tamamen dul, yetim ve çok fakir insanları bir araya getirip iftar vermekti. Bu amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir ortam oldu ve komşularımız birbirleriyle kaynaştı. Böyle programlar birlik ve beraberliği pekiştirme açısından oldukça önemlidir. Böyle güzel bir ortamın oluşmasında emeği geçen Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Armakomşuder yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

 

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba