Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Kasım 2022

Osmanlı Tatlı & Cafe Arnavutköylülerin Hizmetine Girdi

Osmanlı Tatlı & Cafe görkemli bir açılış töreni ile Arnavutköylülerin hizmete girdi.

Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Fatih Caddesi’nde açılan Osmanlı Tatlı & Cafe’de tatlı ve kahve çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfağından bir çok lezzeti bulabilirsiniz. Damak zevkinize hitap edecek bir çok tadı buluşturan Osmanlı Tatlı & Cafe, şık konsepti ile de göz dolduruyor. Hijyen ve kaliteliye önem veren işletme, müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyor.

Açılış programına İçişleri Eski Bakanı Sebahattin Öztürk, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uluç, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut, Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrullah Günay, ses sanatçısı Ekin Uzunlar, STK temsilcileri, esnaflar ve bir çok vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından programa katılanlar işletmeyi gezerek, işletme ve ürünler hakkında bilgi aldı. Davetlilere yapılan ikramların ardından açılış programı son buldu.

Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Fatih Cad. No: 331 Arnavutköy / İst

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba