Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 28 Temmuz 2013

Preveze Sokağı Sakinleri İftarda Buluştu

Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Preveze sokağı sakinlerinin organize ettiği iftar proramı Preveze sokakda gerçekleşti.

Yoğun katılımın sağlandığı iftar programına Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy Meclis Üyesi Halil Gümüşsoy, Arnavutköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Faruk Ceylan, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtar Adayı ve Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aksu, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinçtekin, STK temsilcileri, ve mahalle sakinleri katıldı.

Aksoy, “Bu manzarayı görünce çok mutlu oldum”
Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy Ramazan ayının birlik beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkati çekerek, “Komşuların toplanmaları ve böylesine birlik mesajı vermelerini tebrik ediyorum. Bu manzarayı görünce burada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Ayrıca biliyorsunuz benim Antalya’ya tayinim çıktı. Bu yüzden hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Aksu, “Artık geleneksel hale geldi”
Mustafa Kemal Paşa Muhtar adayı İsmail Aksu ise konuşmasında, “Mahalle sakinlerimizle birlikte iftar yapmak istedik. Bu ikincisi oldu geçtiğimiz yılda böyle bir organizasyon yapmıştık. Bu organizasyon artık geleneksel hale geldi. 11 ayın Sultanı olarak nitelendirdiğimiz Ramazan ayı her şeyden önce yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan’ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle bizde komşularımızla soframızı paylaşmak istedik.Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Murat Durgun, Mehmet Obut, Erdal Göz, Ahmet Yolcu, Serdar Göz, Özkan Çulfaz, Musa Obut, Kemal Obut, Hüseyin Hastarlı, Suat Yılmaz, Kadir Şahin, Nihat Yılmaz, Engin Yılmaz, Ufuk Erdoğan’a ve ismini sayamadığım herkese teşekkür ederim” diyerek iftara katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba