Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Temmuz 2017

Püsküllü; Amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak

Bulgaristan ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULBADER) tarafından düzenlenen geleneksel Hıdrellez Şenliği Ramazan ayına denk geldiği için şenlik ertelenerek bayramdan sonra Balaban Piknik alanında yapıldı.

6’ncısı düzenlenen Hıdrellez Şenliğine İstanbul’un birçok ilçesinden katılım sağlandı. 1996 Atlanta Olimpiyatları’nda 64 kiloda 4 dünya rekoru kırarak 3. kez olimpiyatlarda madalya kazanarak tarihe geçen, Bulgaristan göçmenleri ve Türk halkının gönlünü fetheden Naim Süleymanoğlu’da etkinliğe katıldı.
Bulgaristan ve Balkan Göçmenleri1
Bulgaristan ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULBADER) Başkanı Mehmet Püsküllü Hıdrellez Şenliği’nde yaptığı konuşmada, “Bu yıl derneğimiz olarak 6. Hıdrellez Şenliğini düzenliyoruz. Şenliğimize İstanbul’un değişik noktalarından gelerek katılım sağlamanız bizleri mutlu etti. Pikniğimiz her yıl daha da kalabalık oluyor. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece daha iyi olacak. Amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Derneğimiz olarak yıl içerisinde birçok etkinlik ve çalışmamız oluyor. Bugünde burada geleneksel hale gelen şenliğimizi düzenliyoruz. Katkı sağlayan sponsor firmalarımıza ve emeği geçenlere yönetimim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.
Dernek başkanı Mehmet Püsküllü’nün ardından sponsorlara katkılarından dolayı dernek yöneticileri tarafından plaket takdim edildi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba