Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Mart 2015

RUBADER Kadınlar Günü Programı Düzenledi

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir gece düzenledi. Arnavutköy Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye katılım sağlayanlar gönüllerince eğlendiler. Geceye “Gelin Beyaa!” sloganıyla günler öncesinden tanıtımı yapılan sevilen sanatçı Rumeli Ekrem’in şarkıları damga vurdu.
“Erkeksen öfkeni yen”
RUBADER Kadın Kolları Başkanı Aynur Şen yaptığı konuşa da 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen programa katılan kadınlara teşekkür ettiği konuşmasında Şen, “Değerli konuklar, malumunuz dernekler tek başına yapamadığımızı hep birlikte yapabildiğimiz toplumsal buluşma alanlarıdır. Bu bağlamda kadının toplum hayatına katılımını görev edindik. Kadınımızı yaralayan temelinde ahlak, hukuk ve adalet olmayan, kadına şiddet meselesinde “Erkeksen öfkeni yen” dedik. Genç kızların çocuk yaşta evlendirilmesine “İnsafa Gelin” çağrısı yaptık” diye konuştu.

 

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Mustafa Vural’da bir konuşma yaparak, kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Programda daha sonra  Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, MHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanı Kudret Güvenç ve CHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanı Nuray Kuruçay’da birer konuşma yaptı.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sancak Cafe & Dondurma Açıldı

Sancak Cafe & Dondurma Açıldı

Tasarım | Enba