Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 10 Kasım 2013

Saadet Partisi Arnavutköy Aday Adaylarını Açıkladı

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe binasında bir kahvaltı düzenleyerek Arnavutköy Belediye Başkanlığı için temayül sonucu isimleri basına açıkladı.

Temayül yoklamaları sonucu Arnavutköy Belediye Başkanlığı için 14 isim ön plana çıktı. İlçe Başkanı Yusuf Dal yaptığı açıklama’da, “Saadet Partisi olarak yerel seçimlere çok iyi hazırlanıyoruz. Sadece seçim zamanı çalışan bir parti değiliz. Uzun süredir bu çalışmalarımız Arnavutköy’de ve mahallelerde devam ediyor. Arnavutköy Belediye Başkanlığı için partimizin yaptığı temayül sonucunda 14 isim ön plana çıktı. Biz görev istenmez verilir düsturu ile hareket ediyoruz. Bu sebeple Arnavutköy Belediye Başkanlığı adayı hangi arkadaşımıza verilirse memnuniyetle karşılarız ve çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi devam ederiz. Şimdiden Arnavutköy’e ve parti mensuplarımıza hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Başkanlığı için temayül yoklamasında çıkar isimler şöyle;

1-Adem Akgül
2-Ahmet Ziya Balcı
3-Ali Rıza Durmaz
4-Erdal Yılmaz
5-Fatih Kılıçoğlu
6-Hacı Dinç
7-Hayri Karabıyık
8-Hıfzı Kekeç
9-İbrahim Yıldızdoğan
10-İbrahim Mestoğlu
11-İlyas Tongüç
12-Şükrü Kızılağıl
13-Yusuf Dal
14-Zeki Başaran

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba