Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 27 Mart 2016

Saadet Partisi’nden Teröre Karşı Ortak Mutabakat Ziyaretleri

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı son aylarda artan terör olayları nedeniyle “Teröre karşı ortak mutabakat” sağlanması amacıyla siyasi parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek temaslarda bulunuyor. İlk olarak MHP Arnavutköy İlçe teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve yönetimi Pazartesi CHP, Salı günü ise Ak Parti’yi ziyaret edecek.

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve yönetimi “Teröre karşı ortak mutabakat” sağlanması amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığını ziyaret ederek MHP İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetimiyle bir araya geldi.
saadet ziyaretler1
“Yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır”
Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık terörün Türkiye için en önemli sorun olduğunu vurgulayarak, “Teröre karşı hangi görüşten olunursa olunsun birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bu sorun yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır. Ancak ve ancak birlik olunursa bu sorun çözülür. Bu konuda mutabakat sağlayıp bir araya gelmeliyiz” diye konuştu.

“Çözüm süreci çözülme sürecidir dedik”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ise terör konusunda MHP’nin bakış açısının belli olduğunu ifade ederek, “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyin bugüne kadar söyledikleri hep doğru çıktı. Keşke bizim söylediklerimiz doğru çıkmasaydı da bu kadar şehit vermeseydik. Çözüm süreci çözülme sürecidir dedik. İktidar partisini defalarca uyarmamıza rağmen dinlemedi. Teröre karşı yapılan her çalışmada bulunuruz” dedi.
Görüşmenin ardından Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir’e Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Davam isimli kitabını takdim etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba