Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Nisan 2022

Sanayici ve İş Adamları İftarda Bir Araya Geldi

Arnavutköy Sanayi ve İş Adamları Derneği bir iftar programı düzenleyerek Arnavutköy’de bulunan sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi.

Arnavutköy Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına İstanbul Vali Yardımcısı Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve iş adamları katıldı.

Gürdamur’dan Teşekkür
Programda açılış konuşmasını Arnavutköy Sanayi ve İş Adamları Dernek Başkanı Yunus Gürdamur yaptı. Gürdamur konuşmasında, “Bizi yalnız bırakmadığınız için ve davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Arnavutköy Sanayi ve İş Adamları Derneğimiz bölgemizde istihdam sağlayan, ülke ekonomisine değer katan çok kıymetli üyelerimizden oluşmaktadır. Bu üyelerimiz kendi iş yoğunluğuna rağmen sorumluluk alarak ülkemizin refah seviyesinin artması, ekonomimizin gelişmesi, daha fazla istihdam alanlarının açılması için elinden geleni yapmaktadır. Bunun yanında derneğimiz sosyal çalışmalara katkı sağlayarak ve çözüm önerilerini yetkili makamlarla paylaşmaktadır” diye konuştu.

“Ramazan paylaşmaktır, Ramazan ikramdır”
Daha sonra programda bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ise konuşmasında, “Bu akşam güzel bir maksatla, bir iftar davetinde, bir iftar sofrasında maneviyatı yoğun olduğu bir akşamda beraberiz. Bizleri bir araya getiren başta dernek başkanımız Yunus Bey olmak üzere dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. Zira Ramazan paylaşmaktır, Ramazan ikramdır, Ramazan kalplerin coştuğu merhametin zirve yaptığı bir aydır. O yüzden bu sofraların etrafında elimizde ne varsa ikramlarımızı paylaşmak, bunun dışında kendi sofralarımızda da ikramlar ile insanlara iltifat etmek ve bu ayın bereketinden, feyzinden yararlanmak temel maksadımız olmalıdır. Allah’a çok şükür Arnavutköyümüz de bu gelenek yıllardır devam ediyor. Halen kendi örfümüz ve ananemizin bir gereği olan ikram sofralarımız bu şekilde hayatiyet buluyor”dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Erzurumlular İftar Sofrasında

Erzurumlular İftar Sofrasında

Tasarım | Enba