Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 19 Eylül 2020

SP Arnavutköy Gençlik Kolları’ndan Fikir Duvarı

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları “Siz Söyleyin Ekonomi Nereye Gidiyor?” konulu fikir duvarı çalışması yaptı. Vatandaşlar fikirlerini ‘Fikir duvarı’na yazarak düşüncelerini belirttiler.

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte bir açıklama yapan Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Talas, “Ülkemizin ekonomik gidişatını çarpıtılmış TÜİK verilerinden değil halkın kendisinden öğrenmek, ekonomik gidişatın halk üzerindeki ekonomik, sosyolojik ve psikolojik yansımalarını tespit etmek ve çözüm yollarımızı halkımıza birebir anlatmak için böyle bir çalışma yaptık. Ayrıca Milli Gazete’nin özel sayısının tek gündemi olan, uygulanmadığı iddia edilen ama 2014 yılında yürürlüğe girdiğinden beri uygulanan İstanbul Sözleşmesi’nin önemini topluma duyurmak, sözleşme maddelerinin acil ve adaletli bir şekilde düzenlenmesine yada iptal edilmesine destek vermek için Milli Gazete’nin özel sayısını dağıttık ve vatandaşlarımızı bu konularda bilgilendirmeye çalıştık” dedi.

Vatandaşların ‘Fikir Duvarı’ çalışmasına yansıyan bazı düşünceleri;
* Ekonomi kötüye gidiyor, devlet zenginlerin arkasında.
* 20 yıl okursun devlete hayırlı evlat olmak için, devletin bize verdiği kocaman bir hiç.
* Faiz, haksız vergi ve cezalar ile milleti sömüren sistemi yıkıp, yerine Adil Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz.
* Ekonomi Kemal Derviş’e gidiyor.
* Ekonomi enişteye gidiyor.
* İslam’ın iktisat sistemi uygulanmadıkça, kapitalist sistemde ekonomi asla düzelmeyecektir. * Zengini zengin, fakiri fakir yapan sisteme hayır.
* Ekonomi A haber ve TRT’ye gidiyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba