Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Eylül 2021

Sporla Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

Dünya ve Avrupa 3.cüsü Milli Takım Antrenörü Özcan Çakmakçı’nın kurduğu ve Arnavutköylülerin hizmetine sunduğu Öz My Life Sports Clup, ferah ve geniş iç mekanı, son sistem çalışma aletleri, hijyenik kabinleri, alanında uzman eğitmenleri ile yeni salonunun açılışını gerçekleştirdi. Arnavutköy’ün en ferah salonlarından birisinin açılışına imza atan Özcan Çakmakçı, aynı zamanda sadece kadınlara özel hizmet veren spor salonunun da kapılarını açtığının müjdesini verdi.

Alanında uzman diyetisyen ve fizyoterapistler eşliğinde kontrollü kilo verme, fitness, body, vücut geliştirme, kardio, kilo verme ve alma, boks, kick boks, plates ve zumba çalışmalarının yapılacağı Öz My Lfe Sports Club’ün açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kesti. Avlu34 AVM Otopark katında kurulan spor salonunun açılışına Baltacı’nın yanı sıra Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Av. Melik Döngelci, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, Belediye Meclis Üyeleri, esnaf ve iş insanları ile Milli Takımlar Antrenörü Özcan Çakmakçı’nın sporcu dostları ve öğrencileri katıldı.
Sporla Sağlıklı Yaşam sloganıyla açılan spor salonu hem Arnavutköy’ün en geniş ve en ferah salonu olma özelliğine sahip hem de alanında uzman eğitmenlerle kişiye özel çalışmalarla da sonuç odaklı hizmet veriyor. Avlu34 AVM Otopark katında hizmet verecek olan Öz My Lfe Sports Club’ün ilk şubesi ise Eski Edirne Caddesi üzerinde faaliyetlerine yalnızca kadınlara özel hizmet vererek devam edecek.

Baltacı hayırlı olsun temennisinde bulundu
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı açılışta yaptığı konuşmada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Özcan Beyi uzun yıllardır tanıyoruz. Dünyada ve Avrupa’da spor alanında ciddi başarılara imza atmıştır. Arnavutköy’ümüzde de spor alanında bir çok gencin yetişmesinde katkısı olmuştur. Yeni açtığı bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Spor Salonu ile ilgili bilgiler veren Özcan Çakmakçı, “Tecrübelerimizi insanlara aktaracağımız bir salon oldu. Avlu34’ün içerisinde bin 500 metrekarelik geniş bir alanda hizmet vereceğiz. Salonumuza gelecek her üyemiz özel bir incelemeden geçiyor. Vücutlarındaki yağ, su, kas oranları tespit edilip, ona özel çalışmalar yürütüyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimizle Arnavutköy’ün hak ettiği bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Buradaki salonumuzun haricinde aynı zamanda Eski Edirne Caddesi üzerindeki ikinci işletmemizde sadece kadınlara özel hizmet verecek salonumuz da faaliyetlerine başladı. Buradan bununda müjdesini veriyoruz” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba