İçişleri Bakanlığının talimatları gereğince her ay düzenli olarak yapılması istenen “Halk Toplantısı”nın ilki Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı.
Vatandaşların sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini almak amacıyla Kaymakam Ali Uslanmaz başkanlığında Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda “Halk Toplantısı” gerçekleştirildi.
Toplantıya Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’in yanı sıra resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, Okul Aile Birliği Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Halk Toplantısı’nın açılış konuşmasını Kaymakam Ali Uslanmaz yaptı. Uslanmaz, “İnançla, azimle Sultangazi’nin daha ileriye gitmesi için gayret ediyoruz.” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada. belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Toplantıya katılan vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini dile getirdi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Sultangazi’de Halk Toplantısı
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Hasan Kantarkıran’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Gökhan Hacıoğlu’nun Regaib Kandili Mesajı
-
İsmail Yaşar’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Mehmet Tetik’in Regaib Kandili Mesajı
-
Özlem Kutbay’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Tahsin Özdil’in Regaib Kandili Mesajı
-
Abdülkadir Atay’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Dursun Karakuş’un Regaib Kandili Mesajı
-
Halit Şenel’in Regaib Kandili Mesajı
-
Av. Abdullah Demirhan’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Bahçeköy ve Hot Chocolate Yeni Konseptiyle Hizmetinizde
-
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’den Başpehlivan Şimşek’e Destek