Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Aralık 2015

Tahtalı Köy Cafe & Restaurant Açıldı

Arnavutköy’de son yıllarda ardı ardına güzel mekanlar açılıyor. Kimisi modern dizaynı, kimisi konforuyla, kimisi de markasıyla ün yapan bu mekanların hepsini içinde barındıran yeni bir mekan açıldı.
Daha açılmadan ismiyle kulaktan kulağa reklamını yaptıran mekanın açılışı da adına yakışır bir kalabalık katılımla geçti. Açılışa başta Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz,  olmak üzere sayısız siyasetçi, işadamı, dernek başkanı, esnaf, gazeteci ve misafirler katıldı. Dürümcü Musa Usta’nın kestiği kurbanın ardından kurdele kesildi. Bu arada Belediye Başkanı Haşim Baltacı bir gazetecinin fotoğraf makinesini alarak gazetecileri çekti. Açılış sonrasında davetlilere ikramlar sunuldu.Tahtalı Köy Cafe & Restaurant1
Tahtalı Köy’de Dost Sohbeti Eşsiz
İçli köfte, gözleme çeşitleri, sarma, söğüş, odun kömüründe bakır kazanda kaynatılmış çay, yayık ayranı, serpme kahvaltı, yöresel yemekler, sulu yemekler, akşamları kahve, nargile çeşitlerini Tahtalı Köy’de bulabilirsiniz. Tahtalı Köy Cafe & Restaurant yiyecek içecek ikramı özel dost sohbetleri için bulunmaz bir mekan.  Tamamı ahşap döşemelerle donatılan mekan ağzının ve keyfinin tadını bilenleri ve keyifli, huzurlu bir ortam isteyenleri bekliyor.

Adres: Merkez Mahallesi Cansoy Sokak No: 8/A Arnavutköy / İst
İrtibat: 0536 552 99 35

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba