Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Nisan 2016

TOKİ’de Kanalizasyon Yetersiz

Taşoluk TOKİ’de yola akan lağım suları için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 3 aydır sorun yaşayan vatandaşlar yaz aylarının gelmesiyle de büyük bir sorundan kurtulacaklarını belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Ercan İka Sultan Çelebi Mehmet Caddesi’ne akan lağım sularının mahalle halkını zor durumda bıraktığını belirterek, “TOKİ yapılırken alt yapısı plastikten yapılmış ve zamanla plastikler kabardı, ezildi ve patladı. 3 aydan beri buranın pisliğini çekiyoruz. Yağmur her yağdığında lağım suları yola akıyordu. Yazın daha büyük sıkıntı olacaktı. Bu konuda belediyeye gittik belediye bize yardımcı oldu ama İSKİ biraz sıkıntı yaşattı onu da giderdik. Müteahhide verildi hemen hemen 1 ay bu çalışmaların sürmesi bekleniliyor. Bu çalışmalar bittikten sonra halkımız rahata kavuşacak. Yukarı tarafta da bazı sıkıntılar var. Bu bölge yapıldıktan sonra orayı da yapacaklar. Acil olduğu için burasını öne aldık. Daha önce böyle bir şey yoktu. Nüfus arttıkça TOKİ binalarındaki kanalizasyon boruları tıkanmaya başladı. Bizde İSKİ’yi çağırdık geldi açmaya çalıştı açılmayınca alt yapıyı tamamen değiştireceğiz dediler. Hem yağmur suyu boruları hem de alt yapıyı değiştirecekler” dedi.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba