Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Şubat 2022

Turgay Kantarkıran Ringlere Geri Dönüyor

Arnavutköylülerin yakından tanıdığı Turgay Kantarkıran yeniden ringlere geri dönüyor. Türkiye ve Dünya çapında bir çok şampiyonlukları bulunan Turgay Kantarkıran, Azeri rakibi Tofik Dadimov ile karşılaşıyor. Hadımköy Spor Kompleksi’nde gerçekleşek olan mücadele Flaşh Tv’den de 20:30 itibari ile canlı olarak yayınlanacak.

Turgay Kantarkıran yaptığı açıklamada, “Kick Boks’ta gerek sporcu gerek ise antrenör olarak yirmi beş yıllık bir yaşam pratiğim söz konusu. Son 10  yıl da ise ringlerden uzağım. Bu süre içerisinde zamanımı her yaş katagorisinde yeni sporcular yetiştirmeye ayırdım. Harcadığım bu emek, yetiştirdiğim sporcularımın gerek yurt içi gerek ise yurt dışında kazandığı başarılar ile taçlandı. Şimdi ise yeni bir karar ile tekrar ringlere dönüyorum. Bunun iki sebebi var. Hem öğrencilerime örnek teşkil etmek hemde yeni sporcu adaylarını teşvik etmek amacı ile içimdeki bu spor aşkını sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aşılamaktır. Tüm dostlarımı,arkadaşlarımı ve bu spora gönül veren herkesi bu maça bekliyorum” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba