Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Şubat 2018

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy ve Hadımköy Ülkü Ocakları Başkanlıklarını ziyaret ederek ülküdaşlarıyla sohbet etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanlığı ve Hadımköy Ülkü Ocakları’nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Türk milletinin sağlam ve müreffeh geleceğinin yolu Türk gençliğinin iyi eğitimli olmasından geçiyor. Önceliğimiz gençlerimizi ilimli irfanlı bir şekilde yetiştirmek. Ülkemizin geçtiği bu zor günler de gençlerimize de büyük görevler düşüyor. Gençlerimiz eğitim hayatlarında da başarılı olmalılar. Ülkücü heryerde başarılı olmalıdır. Okulunda derece yapmalıdır. Ülkemizin bu zor günlerinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Dünyada esaret altındaki soydaşlarımızın umudu Türkiye ve Ülkücü Harekettir” dedi.






kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba