Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Ocak 2013

Vadipark, Arnavutköy’e Renk Katacak

Arnavutköy Belediyesi vatandaşların daha iyi bir ortamda yaşamaları için projelerine hız kesmeden devam ediyor. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yapılacak olan Vadi Park projesi ile her yaştan insanımız huzur, eğlence, spor aktiviteleri ve kültür etkinlikleri ile buluşacak.

Arnavutköy halkının yaşam standartlarını arttırmak ve çağdaş bir yapıda yaşamalarını sağlamak amacı ile; Arnavutköy Belediyesi’nin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne kuracağı ‘Vadi Park’ Projesinin ihalesi 21 Aralık’ta tamamlandı. Toplamda 71 bin 200 m² alan içerisine yapılacak olan projede; Sosyal tesisler, spor tesisleri, koşu ve yürüyüş parkurları, fıskiyeli su oyunları, tekne turu, gençlik merkezi, amfi tiyatro, dağ kızağı ve çocuk oyun parkları bulunacağı belirtildi. Ayrıca proje Arnavutköy’ün çevre kalitesini hem ekolojik hem de ekonomik anlamda arttıracak.

Modernize edilmiş tesislerin yanı sıra bitkilerle donatılmış görsel tasarımların içerisinde insanların huzur bulacağı bir yer oluşturacak olan Arnavutköy Belediyesi, proje ihalesinin sözleşme aşamasının hemen ardından yapım çalışmalarını başlatmayı hedefliyor.
Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü projenin, Arnavutköy’ün genel çehresine renk katacağı; yoğun iş stresi ve hızlı kentleşme ortamından sıkılan vatandaşların doğaya olan özlemini bu planlı yeşil alanlarla giderebileceği düşünülüyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba