Ana Sayfa GENEL, MANŞET 26 Nisan 2020

Vaka Sayısı Düşmeye Başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’deki koronavirüs salgınıyla ilgili verileri paylaşırken güzel haberi de verdi. Bakan, son 20 gündeki en düşük yeni vaka sayısının bugün gerçekleştiğini belirtti.
Bakan Koca yaptığı paylaşımda “Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için 50.000’e varan günlük test kapasitemizin 30.000’i kullanıldı. Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün, bugün oldu. Yoğun bakım desteği alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti” dedi.
Bugün 99 can kaybı olurken, toplam can kaybı 2.805 oldu. Vaka sayısı 2.357 artarak, toplam vaka sayısı 110.130’a yükseldi. Koronavirüs tedavisi görüp iyileşen hasta sayısı ise 3 bin 558 oldu. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 29 bin 140’a ulaştı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba